Struktur, dagskema og guider med overalt

Symbolkommunikation giver ro og tryghed og dermed øget selvstændighed samt overskud til læring, udvikling og fællesskab.

 

En skole og institutions licens indeholder alt hvad der er behov for når der skal laves struktur og guider, til et ubegrænset antal personer.

 • Symbolkommunikation virker på både Android og Apple smartphones, tablets samt ipods, pc, Chromebooks og mac
 • Symbolkommunikation til ubegrænset brug på en skole eller institution, koster 6.900,- pr. år. og en Light udgave koster 879,- pr. år. Incl. fri telefon support. Selvfølgelig ingen opstartsgebyr, binding eller ekstra omkostninger.

Det er let at strukturer hverdagen med Symbolkommunikation enten for, eller sammen med, personen med kognitive udfordringer

Struktur og kalender i SymbolkommunikationSymbolkommunikation giver brugeren et enkelt visuelt overblik over kommende aktiviteter, med mulighed for at tilknytte bekræftelsesfunktioner, alarmer og Time timer.

Der kan benyttes tekst, billeder, piktogrammer samt linkes til video og kort. Der kan også vises serier af billeder, der enten kan slides igennem, eller vises under hinanden.

Strukturens aktiviteter kan selvfølgelig gentages efter behov, så der for forældre, lærere, pædagoger eller andre støttepersoner, kun skal redigeres i Symbolkommunikation når der er ændringer i programmet.

Guider til alt det der ikke kan planlægges

Guider hjælper med alt det der ikke kan planlægges i SymbolkommunikationUdover kalender funktionen i Symbolkommunikation, er der mulighed for let at oprette guider, til alt det der ikke kan planlægges.

Det kunne være guider der hjælper personen med kognitive udfordringer til selv at pakke skole- eller sports-tasken eller huske en toiletrutine.

Til de lidt ældre personer kunne det være opskrifter, indkøbssedler eller rengøringsrutiner…mulighederne er mange.

Der kan oprettes ubegrænset guider med ubegrænset tekst, piktogrammer og billeder. Brugeren kan selvfølgelig få teksten læst op.

Hvem har gavn af Symbolkommunikation

guider i SymbolkommunikationSymbolkommunikation struktur og guider, benyttes allerede af personer i alle aldre, børn, unge og voksne, der har behov for struktur…lige fra en meget simpel og måske fleksibel struktur til en meget styret og detaljeret struktur.

Symbolkommunikation er fleksibelt og neutralt, og kan altid let tilpasses brugerens niveau, behov og udvikling.

Fleksibiliteten og det neutrale look, gør at brugeren ikke behøver at skifte platform f.eks. i teenagealderen, pga. platformen syntes at virker barnlig, eller hvis der er sket en udvikling der gør at brugeren har behov for mindre struktur…alt kan tilpasses i Symbolkommunikation!

Sådan virker Symbolkommunikation

Symbolkommunikation er meget enkelt at benytte, både for støttepersoner og brugeren med behov for struktur.

Print piktogrammer til analog brugBrugeren med behov for struktur kan se aktiviteter, samt bekræfte at aktiviteten er set eller udført.
Derudover er der adgang til guider, til alt det der ikke kan planlægges. Det kunne være alt lige fra toiletbesøg til selv at pakke en taske eller lave mad.
Teksten kan blive læst op, enten ved et tryk eller automatisk.

Når du logger ind som støtteperson, kan du oprette og redigere aktiviteter og guider med billeder, piktogrammer og tekst. Du kan sætte alarmer til, indsætte links til f.eks. video, kort eller hjemmesider, det kunne f.eks. være Matematikfessor i skoleregi.

Med Symbolkommunikation er det også muligt let at lave og printe piktogrammer og billeder til analog brug på f.eks. en tavle. Så er brugeren ikke klar til det digitale eller er der behov for en kombination, er det altså muligt med Symbolkommunikation.

Uanset om du er støtteperson eller bruger, er alle funktioner til rådighed på både smartphones, tablets, ipods, pc’er og mac

Alt i strukturen og guiderne gemmes i skyen, så alt altid er tilgængeligt. Så skulle en smartphone eller tablet være glemt eller gå i stykker, kan der logges ind fra en anden enhed.
Med en skole og institutions adgang kan der frit tilknyttes ubegrænset antal støttepersoner og brugere.

Fri support

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf: 9819 3533.

Vi afholder gerne et video møde eller workshop for en eller flere på skolen eller institutionen, når det passer i jeres program.

Du kan også skrive til os døgnet rundt på mail: symbol@exakt.dk eller personlig besked på facebook.com/symbolkommunikation – vi svarer så hurtigt som muligt.

Skole- og institutionslicens

Giver mulighed for at oprette struktur og guider til ubegrænset antal personer med kognitive udfordringer samt grupper af brugere eller klasser.

 • Virker på smartphone, tablets og computere
 • Opret ubegrænset aktiviteter og guider
 • Opret ubegrænset relationer
 • Fri telefon og mail support
 • Ingen ekstra omkostninger og ingen binding

Skole- og institutionslicens Light

Giver mulighed for at oprette struktur og guider til en person med kognitive udfordringer eller en gruppe af brugere eller en klasse. Derudover er der adgang til at opbygge et arkiv af piktogrammer, billeder og dagsskemaer til print, der kan benyttes af hele skolen eller institutionen.

 • Virker på smartphone, tablets og computere
 • Opret ubegrænset aktiviteter og guider
 • Opret ubegrænset relationer
 • Fri telefon og mail support
 • Ingen ekstra omkostninger og ingen binding

Uddannelse

Vi tilbyder selvfølgelig uddannelse i brugen af Symbolkommunikation.

En “Godt igang” workshop af en varighed på 3 timer, Pris: 6.500,- (eksl. moms).

Vi kan selvfølgelig tilrettelægge undervisningen, så den passer til jeres behov – kontakt os endelig på tlf: 98 19 35 33.

Prøv Symbolkommunikation inden køb

Alle har mulighed for at prøve Symbolkommunikation i 60 dage inden køb – Bestil prøve her!

Struktur og guider med overalt

Symbolkommunikation virker på alle enheder.

Hent app'en

Kontakt

Adresse
EXAKT
Stenholm 7
9600 Nørresundby

Åbningstider
Mandag—fredag: 8:00–15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Kontakt
Tlf: 9819 3533
Mail: symbol@exakt.dk