Symbolkommunikation, et hjertebarn fra EXAKT

EXAKT der står bag Symbolkommunikation, har samarbejdet med kommuner, skoler og institutioner i næsten 30 år.

Baggrunden for udviklingen af et fleksibelt og brugervenligt strukturværktøj som Symbolkommunikation, er drevet af et ønske om at gøre hverdagen bedre og lettere for mennesker med særligt behov for struktur, samt for de fagpersoner der dagligt hjælper og støtter dem.

Den løbende feedback fra fagpersoner på skoler og institutioner har været en vigtig del af udviklingen, og er det stadig.

Vores team af konsulenter og supportere, sikre at alle fagpersoner og forældre der benytter Symbolkommunikation altid har let adgang til hjælp og vidensdeling når det gælder struktur og guider til børn, unge og voksne med særligt behov for struktur og guider.

Symbolkommunikation er det eneste strukturværktøj for børn, unge og voksne med særligt behov, der giver fuld fleksibilitet og adgang til næsten alle mobile hjælpemidler i ét værktøj.

Resultatet er at det kan følge personen med særlig behov for struktur gennem livet, hvilket bidrager til ro, tryghed og forudsigelighed.

Vi har i EXAKT altid troet på at kundens behov og krav kommer før alt andet, og intet er vigtigere end kunden. Ambitionen har været og er stadig at skabe en forretning som et levebrød – samtidig med at kunne hjælpe og bidrage positivt til vores kunders hverdag.

Tilgangen er en god portion nordjysk ydmyghed krydret med tårnhøje ambitioner. En virksomhed hvor ordentlighed og ordholdenhed er hjørnestenene: at vi gør det – vi lover.

Læs mere om EXAKT og hvem vi er på exakt.dk

 

Struktur og guider med overalt

Symbolkommunikation virker på alle enheder.

Hent app'en

Kontakt

Adresse
EXAKT
Stenholm 7
9600 Nørresundby

Åbningstider
Mandag—fredag: 8:00–15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Kontakt
Tlf: 9819 3533
Mail: symbol@exakt.dk