Skole/institution 1 år.

kr. 6.900,00 Ekskl. moms

12 måneders adgang til Symbolkommunikation (opret ubegrænset antal elever).
Symbolkommunikation giver ro og tryghed og dermed øget selvstændighed samt overskud til læring, udvikling og fællesskab – og er meget enkelt at benytte, både for lærere, pædagoger, forældre og selvfølgelig brugeren med behov for struktur.

 • Virker på både Apple og Android smartphones, tablets samt Chromebook, PC og Mac
 • Notifikationer på Smartwatch
 • Opret ubegrænset aktiviteter og guider
 • Opret struktur og guider til ubegrænset elever, klasser og grupper.
 • Opret ubegrænset relationer, som f.eks. lærere, pædagoger, plejefamilie og andre støttepersoner.
 • Fri telefon og mail support
 • Ingen ekstra omkostninger og ingen binding

Brugerne med behov for struktur kan se aktiviteter, samt bekræfte at aktiviteten er set eller udført.

Derudover er der adgang til at oprette guider, til alt det der ikke kan planlægges. Det kunne være alt lige fra toiletbesøg til selv at pakke en taske eller lave mad. Teksten kan blive læst op, enten ved et tryk eller automatisk.

Når du logger ind som støtteperson, kan du oprette og redigere aktiviteter og guider med billeder, piktogrammer og tekst.

Du kan sætte alarmer til, indsætte links til f.eks. video, kort eller hjemmesider, det kunne f.eks. være til spil eller Matematikfessor i skoleregi.

Redigering af en brugers struktur og guider kan udføres fra støttepersonens egen enhed, uden nødvendigvis at være sammen med brugeren eller have adgang til brugerens smartphone eller tablet. Der er selvfølgelig også mulighed for at indstille Symbolkommunikation sådan, at en bruger med behov for struktur, selv kan oprette og redigere strukturen.

Når I bestiller en skole- og institutionslicens, er der adgang til Symbolkommunikation i 12 måneder. Adgangen fornyes automatisk, men kan selvfølgelig opsiges når som helst i perioden.

Beskrivelse

Giver mulighed for at oprette struktur og guider til ubegrænset antal personer med kognitive udfordringer samt grupper af brugere eller klasser.

 • Virker på både Apple og Android smartphones, tablets samt Chromebook, PC og Mac
 • Opret ubegrænset aktiviteter og guider
 • Opret ubegrænset relationer, som f.eks. lærere, pædagoger, støttepersoner og forældre.
 • Fri telefon og mail support
 • Ingen ekstra omkostninger og ingen binding

Det er let at strukturer hverdagen med Symbolkommunikation enten for, eller sammen med, personen med kognitive udfordringer

Symbolkommunikation giver brugeren et enkelt visuelt overblik over kommende aktiviteter, med mulighed for at tilknytte bekræftelsesfunktioner, alarmer og Time timer.

Der kan benyttes tekst, billeder, piktogrammer samt linkes til video og kort. Der kan også vises en serier af billeder, der enten kan slides igennem, eller vises under hinanden.

Strukturens aktiviteter kan selvfølgelig gentages efter behov, så der for forældre, lærere, pædagoger eller andre støttepersoner, kun skal redigeres i Symbolkommunikation når der er ændringer i programmet.

Guider til alt det der ikke kan planlægges

Udover kalender funktionen i Symbolkommunikation, er der mulighed for let at oprette guider, til alt det der ikke kan planlægges.

Det kunne være guider der hjælper personen med kognitive udfordringer til selv at pakke skole- eller sports-tasken eller huske en toiletrutine.

Til de lidt ældre personer kunne det være opskrifter, indkøbssedler eller rengøringsrutiner…mulighederne er mange.

Der kan oprettes ubegrænset guider med ubegrænset tekst, piktogrammer og billeder. Brugeren kan selvfølgelig få teksten læst op.

Hvem har gavn af Symbolkommunikation

Symbolkommunikation struktur og guider, benyttes allerede af personer i alle aldre, børn, unge og voksne, der har behov for struktur…lige fra en meget simpel og måske fleksibel struktur til en meget styret og detaljeret struktur.

Symbolkommunikation er fleksibelt og neutralt, og kan altid let tilpasses brugerens niveau, behov og udvikling.

Fleksibiliteten og det neutrale look, gør at brugeren ikke behøver at skifte platform f.eks. i teenagealderen, pga. platformen syntes at virker barnlig, eller hvis der er sket en udvikling der gør at brugeren har behov for mindre struktur…alt kan tilpasses i Symbolkommunikation!

Sådan virker Symbolkommunikation

Symbolkommunikation er meget enkelt at benytte, både for støttepersoner og brugeren med behov for struktur.

Brugeren med behov for struktur kan se aktiviteter, samt bekræfte at aktiviteten er set eller udført.
Derudover er der adgang til guider, til alt det der ikke kan planlægges. Det kunne være alt lige fra toiletbesøg til selv at pakke en taske eller lave mad.
Teksten kan blive læst op, enten ved et tryk eller automatisk.

Når du logger ind som støtteperson, kan du oprette og redigere aktiviteter og guider med billeder, piktogrammer og tekst. Du kan sætte alarmer til, indsætte links til f.eks. video, kort eller hjemmesider, det kunne f.eks. være Matematikfessor i skoleregi.

Med Symbolkommunikation er det også muligt let at lave og printe piktogrammer og billeder til analog brug på f.eks. en tavle. Så er brugeren ikke klar til det digitale eller er der behov for en kombination, er det altså muligt med Symbolkommunikation.

Uanset om du er støtteperson eller bruger, er alle funktioner til rådighed på både smartphones, tablets, ipods, pc’er og mac

Alt i strukturen og guiderne gemmes i skyen, så alt altid er tilgængeligt. Så skulle en smartphone eller tablet være glemt eller gå i stykker, kan der logges ind fra en anden enhed.
Med en skole og institutions adgang kan der frit tilknyttes ubegrænset antal støttepersoner og brugere.

Fri support

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf: 9819 3533.

Vi afholder gerne et video møde eller workshop for en eller flere på skolen eller institutionen, når det passer i jeres program.

Du kan også skrive til os døgnet rundt på mail: symbol@exakt.dk eller personlig besked på facebook.com/symbolkommunikation – vi svarer så hurtigt som muligt.

Struktur og guider med overalt

Symbolkommunikation virker på alle enheder.

Hent app'en

Kontakt

Adresse
EXAKT
Stenholm 7
9600 Nørresundby

Åbningstider
Mandag—fredag: 8:00–15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Kontakt
Tlf: 9819 3533
Mail: symbol@exakt.dk