Privatlivspolitik

Hvem står bag Symbolkommunikation?

Symbolkommunikation er udviklet af og drives og ejes 100% af EXAKT.
I Exakt brænder vi for at sælge produkter og løsninger, som gør en positiv forskel i vores kunders hverdag i uddannelsessektoren, det offentlige Danmark og private virksomheder. Det har vi gjort i over 27 år – hver dag med fokus på kvalitet og god kundeservice.
Læs mere om exakt her!

Hvilke oplysninger lagres der i Symbolkommunikation?

De eneste oplysninger der gemmes i Symbolkommunikation, er de oplysninger du vælger at indtaste via din adgang, samt de oplysninger du giver os ved bestilling af en adgang til Symbolkommunikation.

Vi indsamler ikke oplysninger som f.eks. geografisk placering eller lignende.

Hvem har adgang til dine oplysninger i Symbolkommunikation?

Den personlige dagsstruktur og guider på Symbolkommunikation er kun tilgængelig for dig som bruger og de personer du vælger at dele den med, i Symbolkommunikation kaldet “Relationer”. Disse “Relationer” kan til enhver tid slettes af dig.

Vi har i Exakt ikke adgang til din struktur, da dit password kun er tilgængelig for dig personligt (vi kan dog hjælpe dig med at få et nyt).

Skal jeg indtaste Meget private oplysninger for at benytte Symbolkommunikation?

Nej, det er muligt at benytte Symbolkommunikation uden at indtaste private oplysninger.
Vi anbefaler aldrig at indtaste personfølsomme informationer i Symbolkommunikation.

De eneste oplysninger vi beder om, er kontaktoplysninger på personen der bestiller en adgang til Symbolkommunikation.

Kan jeg slette mine oplysninger?

Ja, du kan altid vælge selv at slette alle dine informationer i Symbolkommunikation, eller du kan bede Exakt om at gøre det.

Videregives eller sælges mine informationer?

Nej, dine informationer eller data sælges, videregives eller deles ikke med tredjepart…det er DINE informationer!

Styresystemer på smartphones, tablets og computere har ofte deres egne, uafhængige politikker om håndtering af personlige oplysninger og brugerbetingelser, som vi anbefaler, at du læser grundigt.
Symbolkommunikation er ikke ansvarlig for disse styresystemers informationshåndtering.

Sikkerhed

Symbolkommunikation træffer rimelige forholdsregler for at beskytte din Symbolkommunikation struktur og oplysninger mod tab, tyveri og uautoriseret adgang.

Desværre kan intet sikkerhedssystem garantere at være 100% sikkert, men vi gør alt hvad vi kan for at passe godt på dit data. Det er dog vigtigt at passe godt på dit brugernavn og kodeord. Sørg for at ændre dit kodeord med jævne mellemrum, og være opmærksom på kun at lægge nødvendig data i symbolkommunikation.

Du er ansvarlig for at passe godt på dit brugernavn og password.
Benytter du Symbolkommunikation via en offentlige enhed eller computer, der deles med andre, er det vigtigt at logge ud efter hvert besøg på Symbolkommunikation.

Hvis du ikke passer på din adgangskode og enhed eller ikke logger ud, kan efterfølgende brugere få adgang til din Symbolkommunikation struktur.

Når du benytter Symbolkommunikation, giver du dit samtykke til, at vi må kommunikere med dig elektronisk om sikkerhed vedrørende din Symbolkommunikation adgang, samt at vi har lov til at opbevare det data du lægger i Symbolkommunikation, samt de informationer du har oplyst os ved oprettelse.

Support

Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Symbolkommunikation support eller Exakt på telefon nr.: 98 19 35 33.

Struktur og guider med overalt

Symbolkommunikation virker på alle enheder.

Hent app'en

Kontakt

Adresse
EXAKT
Stenholm 7
9600 Nørresundby

Åbningstider
Mandag—fredag: 8:00–15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Kontakt
Tlf: 9819 3533
Mail: symbol@exakt.dk