Relationer er alle de personer der skal tilknyttes Hovedpersonen. Det kunne være forældre, lærere, pædagoger, bedsteforældre, søskende, børn osv.

Alle du opretter som relationer, får automatisk en e-mail med brugernavn og password til universet – så vær omhyggelig med e-mail adressen.

Sådan gør du:

  1. Tryk på menupunktet ‘Relationer
  2. Trykt på ‘+‘ i øverste højre hjørne.
  3. Vælg om du vil invitere en person, der allerede er tilknyttet Symbolkommunikation (f.eks. fordi de er støtteperson for en anden bruger), eller om du vil oprette en ny.
  4. Hvis du vil invitere en bruger der allerede benytter Symbolkommunikation, vælger du ‘Inviter bruger‘. Skriv personens e-mail adresse og vælg hvilken rettigheder personen skal have i forhold til ‘Hovedpersonen‘.
  5. Hvis du vil ‘Oprette en ny relation‘, skal du vælge ‘Opret ny relation‘. Udfyld som minimum fornavn, efternavn, e-mail, brugernavn og kodeord. Brugernavn og kodeord skal være på minimum 5 cifre og uden æøå og specialtegn. Brugernavnet kan være optaget af en anden bruger…så må du være kreativ. Ved at vælge land, vælger du hvilket sprog velkomstmailen: DE er tysk, DK er dansk, NO er norsk, SE er svensk, UK er engelsk, AR er arabisk og FR er fransk. (Sproget på Symbolkommunikation følger det sprog der er valt til f.eks. den telefon, tablet eller computer det kører på.)
  6. Rettigheder:Administrator‘ rettigheder giver adgang til at oprette og rette aktiviteter i kalenderen, rette og oprette brugere, rette og oprette guider.’Tavle administrator‘ rettigheder giver adgang til at rette og oprette billeder, piktogrammer og forløb i menupunktet ‘Tavler, forløb og piktogrammer’. Hvis der ikke vælges nogle rettigheder, kan brugeren kun se kalenderen, uden mulighed for at rette i den.
Category: 2. Opret Hovedperson og relationer

Struktur og guider med overalt

Symbolkommunikation virker på alle enheder.

Hent app'en

Kontakt

Adresse
EXAKT
Stenholm 7
9600 Nørresundby

Åbningstider
Mandag—fredag: 8:00–15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Kontakt
Tlf: 9819 3533
Mail: symbol@exakt.dk