Enkeltbruger licens 1 år.

kr. 479,00 Ekskl. moms

12 måneders adgang til Symbolkommunikation
Symbolkommunikation giver ro og tryghed og dermed øget selvstændighed samt overskud til læring, udvikling og fællesskab – og er meget enkelt at benytte, både for brugeren med behov for visuel struktur og for evt. støttepersoner.

  • Virker på både Apple og Android smartphones, tablets samt Chromebook, PC og Mac
  • Notifikationer på Smartwatch
  • Opret ubegrænset aktiviteter og guider
  • Opret ubegrænset relationer, som f.eks. familie, lærere, pædagoger og andre støttepersoner.
  • Fri telefon og mail support
  • Ingen ekstra omkostninger og ingen binding

Brugeren med behov for struktur kan se aktiviteter, samt bekræfte at aktiviteten er set eller udført.

Derudover er der adgang til at oprette guider, til alt det der ikke kan planlægges. Det kunne være alt lige fra selv at pakke en taske, indkøb eller lave mad. Teksten kan blive læst op, enten ved et tryk eller automatisk.

Når du logger ind som støtteperson, kan du oprette og redigere aktiviteter og guider med billeder, piktogrammer og tekst.

Du kan sætte alarmer til, indsætte links til f.eks. video, kort eller hjemmesider, det kunne f.eks. være til spil eller Matematikfessor i skoleregi.

Redigering af en brugers struktur og guider kan udføres fra støttepersonens egen enhed, uden nødvendigvis at være sammen med brugeren eller have adgang til brugerens smartphone eller tablet.
Der er selvfølgelig også mulighed for at indstille Symbolkommunikation sådan, at en bruger med behov for struktur, selv kan oprette og redigere strukturen.

Når du bestiller en Enkeltbruger licens, er der adgang til Symbolkommunikation i 12 måneder. Adgangen fornyes automatisk, men kan selvfølgelig opsiges når som helst i perioden.

En Enkelt bruger licens, giver mulighed for at oprette struktur og guider til én person med behov for visuel struktur.

Det er let at strukturere hverdagen med Symbolkommunikation

Symbolkommunikation giver brugeren et enkelt visuelt overblik over kommende aktiviteter. Der er mulighed for at tilknytte bekræftelsesfunktioner, alarmer og Time timer.

Der kan i strukturen benyttes tekst, billeder, piktogrammer samt linkes til video og kort. Der kan også vises serier af billeder som der kan slides igennem. Brugeren kan få tekst læst op ved blot at trykke på teksten.

Strukturens aktiviteter kan selvfølgelig gentages efter behov, så der kun skal redigeres i Symbolkommunikation når der er ændringer i programmet.

Guider til alt det der ikke kan planlægges

Udover kalender funktionen i Symbolkommunikation, er der mulighed for let at oprette guider, til alt det der ikke kan planlægges.

Det kunne være guider der hjælper personen med særligt behov for struktur, til selv at pakke skole- eller sports-tasken, håndtere følelser, oprydning eller andre rutiner.

Til de lidt ældre kunne det være madopskrifter, indkøbssedler eller rengøringsrutiner…mulighederne er mange, for at hjælpe og støtte til øget selvhjulpenhed og selvstændighed.

Der kan oprettes ubegrænset guider med ubegrænset tekst, piktogrammer og billeder. Brugeren kan selvfølgelig få teksten læst op.

Hvem har gavn af Symbolkommunikation

Symbolkommunikation struktur og guider, benyttes allerede af personer i alle aldre, børn, unge og voksne, der har behov for struktur…lige fra en meget simpel og måske fleksibel struktur til en meget styret og detaljeret struktur.

Symbolkommunikation er fleksibelt og neutralt, og kan altid let tilpasses brugerens niveau, behov og udvikling.

Fleksibiliteten og det neutrale look, gør at brugeren ikke behøver at skifte platform f.eks. i teenagealderen, pga. platformen syntes at virke barnlig, eller hvis der er sket en udvikling der gør at brugeren har behov for mindre struktur…alt kan tilpasses i Symbolkommunikation!

Uanset om du er støtteperson der skal planlægge eller brugeren med behov for struktur, er alle funktioner til rådighed på både smartphones, tablets, ipods, chromebooks, pc’er og mac

Alt i strukturen og guiderne gemmes sikkert i skyen, så alt altid er tilgængeligt...selv hvis en smartphone eller tablet skulle være glemt eller gå i stykker, kan der blot logges ind fra en anden enhed.
Med en Enkelt bruger adgang kan der frit tilknyttes ubegrænset antal støttepersoner der kan hjælpe med at planlægge.
Der er selvfølgelig også mulighed for at indstille Symbolkommunikation sådan, at brugeren med behov for visuel struktur, selv kan oprette, redigere og administrere strukturen.

Fri support

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf: 9819 3533.
Du kan også skrive til os på mail: symbol@exakt.dk – vi svarer så hurtigt som muligt.

Struktur og guider med overalt

Symbolkommunikation virker på alle enheder.

Hent app'en

Kontakt

Adresse
EXAKT
Stenholm 7
9600 Nørresundby

Åbningstider
Mandag—fredag: 8:00–15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Kontakt
Tlf: 9819 3533
Mail: symbol@exakt.dk