Symbolkommunikation, til gavn for Kommune og borgere

Symbolkommunikation benyttes både på skoler, institutioner, bofællesskaber, samt som hjælpemiddel til familier, børn og voksne med særlig behov for struktur.

Vi tilbyder kommuner adgang til Symbolkommunikation til en fast lav årlig pris. Adgangen gør det muligt for alle kommunens borgere, skoler, afdelinger og forvaltninger samt institutioner der helt eller delvist er tilknyttet kommunen til frit at benytte dette fleksible struktur og guide værktøj.

Det har en række fordele for både kommunen, fagpersonale og borgere.
Se en uddybende beskrivelse af værktøjets funktioner, samt hvilke fordele det giver at tilbyde Symbolkommunikation frit i hele kommunen, i brochuren “En aftale til gavn for kommune og borgere”.

 

Kontakt Henrik Ravn direkte på tlf. 2226 2228 eller på mail: her@exakt.dk for yderlig information, eller benyt formularen herunder:

Visuel struktur til alle børn, unge og voksne med særlige behov

visuel struktur for alleFagfolk, forældre og andre støttepersoner kan let planlægge og redigere visuel struktur for en eller flere borgere med autisme, ADHD, Aspergers syndrom, senhjerneskade, PTSD, begyndende demens og andre kognitive udfordringer.

I store træk er Symbolkommunikation en digital kalender, der både kan højtlæse samt visualisere de enkelte kalenderposter med egne billeder, piktogrammer og tekst.

Dagene struktureres let, enten af borgeren selv, eller af støttepersoner med adgang til at planlægge og redigere. Med Symbolkommunikations ”Guide funktion” får borgeren adgang til at klare flere daglige udfordringer, rutiner og opgaver på egen hånd.

Symbolkommunikation benyttes af brugere i alle aldre, da det er fleksibelt og let kan tilpasses til brugerens behov og alder.

Symbolkommunikations strukturprogram og app, gør det let og enkelt at skabe den nødvendige struktur i hverdagen hos alle med autisme, ADHD, Aspergers syndrom, senhjerneskade, PTSD, begyndende demens og andre kognitive udfordringer.

Udover forudsigelighed, giver Symbolkommunikation borgeren, med særligt behov for struktur, øget:

• ro og tryghed

• selvhjulpenhed

• overskud til læring og fællesskab

Symbolkommunikation kan benyttes på alle mobilenheder, tablets, computere, chromebooks og macbooks.

Struktur og guider med overalt

Symbolkommunikation virker på alle enheder.

Hent app'en

Kontakt

Adresse
EXAKT
Stenholm 7
9600 Nørresundby

Åbningstider
Mandag—fredag: 8:00–15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Kontakt
Tlf: 9819 3533
Mail: symbol@exakt.dk