Med Symbolkommunikation er det let at lave en visuel ugestruktur for en bruger eller en gruppe af brugere, med særligt behov for struktur.
Denne struktur kan selvfølgelig vises på infoskærme, mobiltelefoner, tablets osv.

… men hvad nu hvis brugeren ikke er klar til en digital struktur?

Lav og print hurtigt piktogrammer

Med Symbolkommunikation kan du med få tryk på skærmen, printe piktogrammer med egne billeder og piktogrammer, eller vælge at benytte de over 8000 piktogrammer der allerede ligger tilgængelig i Symbolkommunikation.

Når du har valgt billedet eller ikonet til dit piktogram, og eventuelt skrevet en tekst dertil, er der kun tilbage at trykke print i den størrelse der passer dig!

Hvis du har behov for at printe piktogrammer til f.eks. en hel dag, de forskellige trin i en rutine eller en aktivitet, kan du sammensætte dem i Symbolkommunikation og printe dem samlet.

Det bliver simpelthen ikke lettere at printe piktogrammer til brug på f.eks. en ugetavle, et dagsskema eller en guide til en rutine.

Du og alle dine kollegaer har adgang til at printe de samme piktogrammer

Det du laver i Symbolkommunikation bliver gemt, så det efterfølgende kan benyttes af dig selv og dine kollegaer ved blot at logge ind på Symbolkommunikation.

Det betyder at når I logger ind, har I alle adgang til de rigtige piktogrammer, redigering af billeder eller tekst og mulighed for at printe det endelige piktogram. Dette er uanset hvilken computer eller enhed I sidder ved.

Når brugeren med særligt behov kan benytte strukturen digitalt, på f.eks. en infoskærm eller på en smartphone, benyttes de samme piktogrammer let i den digitale struktur i Symbolkommunikation…de ligger allerede klar på jeres profil.

En adgang til at lave, printe og gemme et ubegrænset antal piktogrammer og med mulighed for at tilknytte alle de kollegaer på institutionen eller skolen der er behov for, koster kun 879,- kr. pr. år.

Prøv symbolkommunikation på jeres institution eller skole her!

Se vores symbolkommunikation ugetavler her!

Bestil Symbolkommunikation Light her!

Struktur og guider med overalt

Symbolkommunikation virker på alle enheder.

Hent app'en

Kontakt

Adresse
EXAKT
Stenholm 7
9600 Nørresundby

Åbningstider
Mandag—fredag: 8:00–15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Kontakt
Tlf: 9819 3533
Mail: symbol@exakt.dk