Det er en stor fornøjelse at kunne frigive en ny forbedret Symbolkommunikation app til din Android enhed. Det gælder både telefoner, tablets og Chromebooks.

Hvad er nyt?

App’en er blevet hurtigere og lettere at bruge for jer støttepersoner, lærere, pædagoger og forældre.
Der er blandt andet kommet uddybede beskrivelser af de mange funktioner i app’en, så det er lettere at finde rundt hvis du ikke laver ændringer i app’en så ofte.

Hvis du som støtteperson benytter en Android tablet til at oprette og redigere for eksempel kalenderen, er visningen blevet meget bedre.

Derudover er Android versionen af Symbolkommunikation nu også klar som app til Chromebooks. Det er til stor gavn for både personer med særlig behov for struktur i skolen, men bestemt også for alle jer lærere og pædagoger der benytter en Chromebook til forberedelse af undervisning.

Som det sidste vil vi nævne at oplæsning af aktiviteter i kalenderen og i guiderne er blevet meget bedre, og så er der samtidigt landet en del nye piktogrammer i app’en og meget mere…

Der er også noget der ikke er nyt…

Vi er godt klar over at for mange brugere af Symbolkommunikation, er forandringer ikke noget drømmescenarie. Derfor er der ingen ændringer i hvordan brugeren med f.eks. Autisme eller ADHD oplever Symbolkommunikation – det er stadig enkel og neutral visuel struktur. Dog er oplæsningen af tekst i kalender aktiviteter og guider, som tidligere nævnt, meget forbedret.
For dig som støtteperson, er alt også stadig hvor det plejer at være…bare lidt bedre og lidt lettere.

Hvordan får du fat i den nye opdatering til dine Android enheder?

Måske har du allerede fået den, hvis du har sagt “ja tak” til automatisk opdatering af Symbolkommunikation app’en på din enhed. Hvis du ikke har automatisk opdatering af din app, eller hvis du er usikker på om du har fået den, kan du tjekke og opdatere på Google Play.
Som det altid har været, kan du selvfølgelig frit opdatere Symbolkommunikation.

Er der spørgsmål, er vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe!

Vil du have hurtigt besked om opdateringer

… og inspiration til visuel støttende struktur der virker, skulle du tilmelde dig vores nyhedsbrev

Ny Symbolkommunikation app til Android

Struktur og guider med overalt

Symbolkommunikation virker på alle enheder.

Hent app'en

Kontakt

Adresse
EXAKT
Stenholm 7
9600 Nørresundby

Åbningstider
Mandag—fredag: 8:00–15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Kontakt
Tlf: 9819 3533
Mail: symbol@exakt.dk