Flere lærere og pædagoger benytter allerede mulighederne i Symbolkommunikation, til at minde både eleven og læreren om at huske medicin på bestemte tidspunkter eller som et nyt eksempel gør opmærksom på, at huske at måle blodsukker på elever med diabetes (se artikel på DR – Lærere i folkeskolen har for travlt: Glemmer elever med kroniske sygdomme).

Mange elever med kroniske sygdomme, deres forældre, lærere og pædagoger er udfordret på dette område, da det i en travl hverdag let kan smutte…med i visse tilfælde frygtlige konsekvenser.

hjælp til at huskeHvordan kan Symbolkommunikation hjælpe?

  • På den enkelte elevs profil er det muligt at skrive hvad lærer eller pædagog skal være opmærksom på. Det gør det hurtigt at danne dig et overblik…også hvis du ikke har eleven så ofte, da du kan se det via appen på din telefon eller tablet, eller når du sidder ved din computer.
  • Når f.eks. blodsukker skal måles på bestemte tidspunkter i løbet af dagen, kan det let skrives ind i kalenderen. Disse kalenderposter bliver automatisk gentaget dag for dag, og der kommer en notifikation når det skal udføres. Efter målingen er udført, kan det bekræftes af den lærer eller pædagog der har udført den. Det synliggør om det er gjort for andre lærere eller pædagoger, samt for far og mor der fra deres telefon eller tablet også kan se bekræftelsen derhjemme eller på job.
  • Der laves let guider i Symbolkommunikation, til hvordan f.eks. blodsukker måles eller hvordan medicinen tages…så en ny støtteperson, en vikar eller eleven selv, kan udfører målingen.

Er der spørgsmål til brugen af Symbolkommunikation, kan vi kontaktes på tlf: 98 19 35 33 eller mail: symbol@exakt.dk

Det er selvfølgelig gratis at prøve Symbolkommunikation.
Symbolkommunikation virker på både Android og Apple telefoner og tablets samt computer, Chromebook og Macbook.

Struktur og guider med overalt

Symbolkommunikation virker på alle enheder.

Hent app'en

Kontakt

Adresse
EXAKT
Stenholm 7
9600 Nørresundby

Åbningstider
Mandag—fredag: 8:00–15:00
Lørdag & søndag: Lukket

Kontakt
Tlf: 9819 3533
Mail: symbol@exakt.dk